SUPER 8 Cyclo
21.09.2024

SUPER 8 Cyclo

Op zaterdag 21 september 2024 sluiten we de Teamleader Crm Classics Tour af in de schaduw van Brouwerij Haacht. Ontdek enkele uren voor de profs het parcours van de SUPER 8 Classic. Vanop het domein van de brouwerij vertrek je voor één van de drie tochten: 70, 100 of 125 km. Wie voor de kortste afstand kiest, kan vooral genieten van de groene Vlaamse rand. De twee langere afstanden brengen je over de taalgrens en schuiven je wat meer hoogtemeters onder de wielen.

Nog één keer “Feel Like a Pro” dit seizoen, en hoe! Jouw rit door het prachtige landschap van Vlaams- en Waals-Brabant eindigt onder de officiële aankomstboog van de profrenners. Je zal dus als een échte prof onthaald worden in Haacht. Blijf na jouw rit gerust plakken, want na inspanning volgt ontspanning! Brouwerij Haacht zorgt voor een gezellige après-bike met randanimatie, terwijl jij kan genieten van de aankomst van de profrenners. Kortom, een topdag die je als fiets- en wielerliefhebber niet wil missen!

Foto's

Ontdek het parcours

Enkele uren vooraleer de profs op het parcours schitteren, kan jij de wegen van de SUPER 8 Classic verkennen. Je hebt hiervoor de keuze uit drie afstanden: 70, 100 of 125 km. Brouwerij Haacht is het schitterende decor voor de start en aankomst van jouw tocht doorheen Vlaams- en Waals-Brabant. Het parcours duikt tussen Leuven en Brussel naar beneden, richting de Druivenstreek. De regio rond Overijse staat bekend om z’n glooiende en groene omgeving.

Hopelijk geen schrik van hoogtemeters, want met tal van beklimmingen onderweg dagen we je nog een laatste keer uit dit seizoen! Is klimmen minder je ding en wil je liever genieten van de groene Vlaamse rand? Dan biedt onze rit van 70 km met een handvol hellingen en een kasseistrook de perfecte oplossing. De twee langere afstanden duiken over de taalgrens en hebben wat meer klimmetjes in petto. De hellingen zijn maximaal één kilometer lang, maar hun stijgingspercentages maken ze tot stevige kuitenbijters. Kies voor 100 of 125 km en haal die klimmersbenen nog een laatste keer boven!

70 km

Start & finish: Brouwerij Haacht

100 km

Start & finish: Brouwerij Haacht

125 km

Start & finish: Brouwerij Haacht

70 km
(+ 537m)

Sigarenberg

Bosstraat

Paardenstraat

Smeysberg

Donkerstraat

Everberg

100 km
(+887m)

Sigarenberg

Bosstraat

Paardenstraat

Florivalstraat

Bois du Bosquet

Boslaan

Lanestraat

Moskesstraat

Holstheide

Smeysberg

Donkerstraat

Everberg

125 km
(+1064m)

Sigarenberg

Bosstraat

Paardenstraat

Speelberg

Florivalstraat

Bois du Bosquet

Boslaan

Lanestraat

Moskesstraat

Holstheide

Smeysberg

Donkerstraat

Everberg

Bekijk de parcours via RouteYou:

Praktische info

De organisatie voorziet voldoende parking in de nabijheid van start en aankomst. Op deze manier kan je veilig je wagen parkeren.

Meer info volgt later.

Brouwerij Haacht
Provinciesteenweg 28
3190 Boortmeerbeek

Starturen:

 • 125 km: 7.30 u. – 9.00 u.
 • 100 km: 7.30 u. – 9.30 u.
 • 70 km: 7.30 u. – 10.30 u.
 • Uitgebreide bevoorradingen
 • Ongevallenverzekering (geen helm = niet verzekerd)
 • Technische bijstand bij de start en bevoorradingen, pechverhelping op het parcours
 • Medische bijstand bij de start en bevoorradingen
 • Signaalgevers
 • Perfecte signalisatie op het parcours
 • Parcourssticker en GPX
 • Kaderplaatje
 • Gratis koffie bij de start

Scan & ride

Schrijf online in en ontvang je ticket via mail. Zo kan je meteen je kaderplaatje afhalen bij vertoon van je ticket aan de Scan & Ride balies en hoef je niet meer van de fiets!

Daginschrijving

Schrijf je liever ter plaatse in? Plaats dan zeker je fiets in de beveiligde fietsenstalling!

De inschrijvingsstand in Haacht is geopend op zaterdag 21 september 2024:

 • 125 km: 7.30 u. – 9.00 u.
 • 100 km: 7.30 u. – 9.30 u.
 • 70 km: 7.30 u. – 10.30 u.

Geniet tijdens je tocht van uitgebreide bevoorradingen met Etixx sportvoeding en sportdrank, water en een uitgebreid assortiment aan koeken en fruit.

Aantal bevoorradingen*:

 • 125 km: TBC
 • 100 km: TBC
 • 70 km: TBC

*Bevoorrading enkel op vertoon van het kaderplaatje!

Indien je te laat aan de laatste bevoorradingspost passeert, ben je geen officiële deelnemer meer en ben je verplicht om de kortste weg naar de finish te nemen.

Meer info volgt later.

Kleedkamers en douches

Meer info volgt later.

Ruil na afloop van je tocht je kaderplaatje in voor een originele t-shirt. Wil je liever jouw waarborg terug? Dat kan. Vraag hiernaar aan de infostand.

Kaderplaatje ingeruild? Blijf nog even nagenieten van jouw rit op de gezellige après-bike.

Pech onderweg?

Er is technische bijstand voorzien bij de start en de bevoorradingen. Geraak je niet tot daar? Bel dan naar het noodnummer dat op de achterkant van je kaderplaatje vermeld staat om beroep te doen op onze mobiele pechverhelping.

Medische bijstand is voorzien bij de start en bij de bevoorradingen.

Online inschrijven

Parcours gekozen? Prima! Hieronder vind je alle tarieven voor SUPER 8 Cyclo.

Tarieven

70 km

100 km

125 km

Voordeeltarief (t.e.m. 10/9)

15 €

17 €

20 €

Standaardtarief (na 10/9)

18€

20 €

23 €

Spring mee met de vroege vlucht en schrijf je in vóór 10 september, zo zit je in de ontsnapping en geniet je van een voordelig tarief.

Opgelet: Bij je inschrijving wordt er €5 waarborg toegevoegd voor het gebruik van je kaderplaatje. Je krijgt deze waarborg terugbetaald bij aankomst of kan het inruilen voor een originele T-shirt.

Teamleader,
trotse sponsor van je vrije tijd.

Teamleader heeft een hart voor ondernemers en de koers. Zowel wielrenners als ondernemers verleggen grenzen om hun doelen te verleggen, werken als peloton samen voor succes, en hebben een uithoudingsvermogen om u tegen te zeggen.

Een goede gezondheid is cruciaal voor ondernemers om op topniveau te presteren en daarom gaan we bij Teamleader voluit voor de Teamleader Crm Classics Tour.
Teamleader is de helper van de koplopers, de ondernemers, zodat zij als eerste de finish halen.

Etixx fuels your goal

Etixx Sports Nutrition biedt sporters een gezonde ondersteuning voor duurzame sportprestaties. Dankzij onze samenwerking met Etixx Sports Nutrition zal je tijdens jouw voorjaarsklassieker kunnen genieten van een kwalitatieve bevoorrading met Etixx producten (Isotonic, Energy gel, Energy Sport Bar,…). Daarnaast geniet je ook van exclusieve acties en kortingen op het Etixx gamma bij de inschrijving en na het evenement. Op die manier begeleiden we alle sportievelingen in het voorbereiden en het behalen van de finish!

Gezondheid

De organisator raadt iedereen aan om geen zware inspanningen te leveren waarop men fysiek niet goed voorbereid is. Maak verstandige keuzes aangaande de afstand die je wil afleggen en/of het tempo dat je je lichaam wil opleggen. 

Wie prestatiegericht en aan hoge intensiteit wil sporten, laat zich best jaarlijks controleren door een (sport)arts. Het voorleggen van medische attesten is niet verplicht. 

Het is aan de sporter zelf om te beslissen hoe hij omgaat met de informatie die hij meekrijgt tijdens een medische controle. De organisator draagt dienaangaande geen verantwoordelijkheid.

Super8-2024-Home6

Fotoservice

Sportograf is onze officiële fotopartner en zal foto’s nemen van alle deelnemers tijdens SUPER 8 Cyclo. Deze kan je een dag na je deelname bestellen via deze link onderstaande knop.

Hier vind je meer info over hoe met je foto’s wordt omgegaan.

Neem deel en steun Younited Cycling

Fietsen is behalve een ontspannende activiteit ook een krachtig middel. Onder het motto ‘My Team, My Home’ bouwt Younited Cycling aan fietsteams waar iedereen welkom is en meetelt.

Hun deelnemers zijn experten in het dagelijkse overleven die strijden tegen kwetsbaarheid op het vlak van huisvesting, psychische gezondheid, welzijn, armoede, migratie of verslaving.

In hun peloton vinden ze meer dan enkel ploegmaats, ze vinden er een thuis. Ze worden gecoacht door sociaal werkers die hen een warm welkom bieden en individuele aandacht schenken, om hen zowel op als naast de fiets te begeleiden.

Extra middelen zijn nodig om Younited Cycling te doen groeien. Ook jouw bijdrage kan helpen. Bij je inschrijving heb je de mogelijkheid om 5, 10 of 15€ te doneren voor Younited Cycling.

The essential guide for cycling in Flanders

Waarom niet langer in de buurt vertoeven? Ga als een echte Flandrien afzien op de bekende bergs & cobbles. 

Ontdek indrukwekkende routes, toffe events, uitdagende bucket lists en tips voor je verblijf!

Bezoek de meest historische steden van Vlaanderen en lest de dorst met een van onze bekende bieren.